Cursussen en Consultancy

>>>>>

 

Gratis download

>>>>>

Februari aanbieding

 

De spirituele jeugdroman

Peter en de steen van Mu

voor de speciale prijs van

10,00

inclusief verzendkosten.

 

Normale prijs € 14,95 exclusief verzendkosten.

 

bestellen kan via de mail info@sonjamuller.com

>>>>>

Peter en de Steen van Mu

Fantasy boek Peter en de Steen van Mu, geschreven door Leonardo R. van Goens

 

Peter, de hoofdfiguur in dit verhaal, is een doodgewone jongen. Hij is niet echt gezond want hij moet altijd hoesten, maar verder gaat zijn leven zijn gewone gangetje.

Totdat hij op een nacht een vreemde droom krijgt over een deur en een oude man met bijzondere ogen en over zijn grootmoeder die altijd zo goed kon vertellen.

 

De droom maakt hem nieuwsgierig en hij gaat op zoek of die deur en die oude man echt bestaan, maar al snel wordt hem duidelijk gemaakt dat de tijd daarvoor nog niet rijp is. Maar Peter wil eigenlijk niet wachten en gaat tóch op zoektocht en na enige tijd vindt hij de deur.

Het is de voordeur van de raadselachtige zwarte toren aan de rand van het stadje waar hij woont. Een stadje met rode daken in de regenachtige bergen. Daar, in de zwarte toren, ontmoet hij de oude, wijze Mu en Mu leert hem bijzondere dingen.

Na een paar ontmoetingen krijgt Peter de opdracht de geheimzinnige Steen van Mu naar

de "Gladde Berg" te brengen. Dat is niet zo maar iets!Peter begint aan zijn avontuurlijke tocht. Vanaf het begin van zijn tocht gebeuren er allerlei spannende en gevaarlijke avonturen waarin wilde dieren, gemene aardwezens, liefdevolle elfen en onbetrouwbare mensen een belangrijke rol spelen.

Een vaste begeleider op zijn tocht is een vogel die aan het begin van zijn avonturen door Peter gered is. Peter leert door al deze avonturen dat niets wat je echt wilt onmogelijk is en uiteindelijk bereikt hij de "Gladde Berg".

De werkers van de berg mogen hem niet helpen, maar zij zingen voor hem terwijl hij naar de top klimt. Zal het Peter lukken de top te bereiken? Brengt hij de Steen van Mu op zijn plaats bij de bron?

 

Noot van de uitgever.

De reis van Peter is een inwijdingsreis naar zelfvertrouwen. Het verhaal laat door de werking van de steen zien hoe angst hem vaak onbewust van zijn weg dreigt af te leiden. Het is een spannend verhaal waarin de onderliggende les je leert op je gevoel te vertrouwen.


 € 14,95

Plus de bijdrage in de verzendkosten € 3,-

 

 

Formaat 21 cm. hoog x 14.8 cm. breed
Geïllustreerd, gebonden
199 pagina's