Cursussen en Consultancy

>>>>>

 

Gratis download

>>>>>

 

De spirituele jeugdroman

Peter en de steen van Mu

voor de speciale prijs van

10,00

inclusief verzendkosten.

 

Normale prijs € 14,95 exclusief verzendkosten.

 

bestellen kan via de mail info@taal-teken.nl

>>>>>

GRATIS

Uitdagingen horen bij het leven. Ze kunnen een enorme impact hebben op ons leven. Niet iedereen kan of wil daarbij om hulp vragen, maar heeft toch behoefte aan een vorm van ondersteuning. Een stille hulp is dan een optie.

 

Het liefst wordt dan gekozen voor iets waarmee je je kunt verbinden, en dat je bij je kan dragen, aan kan raken. Heel geschikt is dan de keus voor een Amulet of een Talisman, de twee zijden van één kracht.

Een amulet ondersteunt wanneer een oplossing gezocht wordt voor problemen of angsten, en heeft een beschermende functie. Het is behulpzaam bij afwering en draagt de heilige macht in zich om ziekte, verwonding en betovering te weren. De optimale kracht wordt

ontleend aan jouw vertrouwen.

De Talisman ondersteunt je in je verlangen

naar geluk en zal er alles aan doen om je verwachtingen waar te maken. Tegen ongeluk zal hij je behoeden. Zijn werkzaamheid ontleent ook de Talisman aan jouw geloof in de eenheid der dingen.

Er zijn veel mensen die reeds kennis hebben gemaakt met een spirituele wereld waarin vragen die niet te beantwoorden leken, ineens verklaarbaar werden en begrepen konden worden. In deze wereld, de ruimte tussen materie en geest, speelt de kracht en de betekenis van de talisman en het amulet zich af.

 

Dit boekje is bedoeld als handwijzer in je zoektocht naar bescherming als je hulp nodig hebt in situaties die je onzeker maken en je uit je evenwicht halen. Het is niet bedoeld als vervanger voor hulp bij psychische problemen. In dergelijke gevallen wordt aangeraden een

daartoe bevoegd persoon te raadplegen.

 

 

GRATIS DOWNLOAD  >>>>>

 

(alleen als digitaal verkrijgbaar)