Cursussen en Consultancy

>>>>>

 

Gratis download

>>>>>

Februari aanbieding

 

De spirituele jeugdroman

Peter en de steen van Mu

voor de speciale prijs van

10,00

inclusief verzendkosten.

 

Normale prijs € 14,95 exclusief verzendkosten.

 

bestellen kan via de mail info@sonjamuller.com

>>>>>

De Smarten van Satan

(The Sorrows of Satan)

 

De Smarten van Satan werd in 1895 geschreven door Marie Corelli en wordt nu in een bewerking door Uitgeverij De Ring heruitgegeven.

Het boek heeft een onderliggende spanning waardoor je het in één adem uit wilt lezen!

 

Het verhaal gaat over Geoffrey Tempest, een schrijver die vanuit de diepst denkbare armoede, door een erfenis de rijkste man ter wereld wordt.

Langzaam maar zeker laat hij de idealen, waar hij zulke mooie boeken over schreef, vallen en vervalt tot hetzelfde gedrag, zo niet erger, als de rijke mensen, wiens instelling hij eerder zo verfoeide.

Hij wordt in zijn nieuwe leven in de upper-ten begeleid door een vorst met wie hij door een vriend in Australië in contact wordt gebracht.

De vorst is bekend en geliefd tot in de hoogste kringen, niet alleen om zijn geld, maar ook om zijn knappe verschijning en imponerende persoonlijkheid.

Geoffrey wordt door de vorst zo gefascineerd, dat hij niet naar diens bedekte waarschuwingen luistert, maar alleen zijn verleidelijke voorstellen volgt.

Ironische opmerkingen, vaak afgewisseld door onverklaarbare, verdrietige buien van de vorst, verbazen Geoffrey wel maar stemmen hem gemakshalve niet echt tot nadenken.

De lezer begint al vrij snel in het verhaal de ware identiteit van Geoffrey's vriend, de vorst, te bespeuren.

Ondanks, of juist door, de kennis die men krijgt over de identiteit van de vorst, zal de lezer meeleven met diens dilemma - enerzijds moet hij verleiden, anderzijds zou hij graag willen dat men zijn verleidingen weerstaat.

Dit boek laat duidelijk zien dat sommige problemen altijd, dus ook vandaag de dag nog, actueel zijn.

Marie Corelli verstond de kunst het sluipende proces van verleidingen waaraan we dagelijks blootstaan en waaraan we onze morele waarden en principes zo makkelijk opofferen, in een bijzonder goed geschreven verhaal neer te zetten. Het slot van het verhaal neemt toch nog een onverwachte wending.€ 24,95

Plus de bijdrage in de porto/pakketpost € 5,-

 

Formaat 24.5 hoog x 15 cm. breed
Geïllustreerd, gebonden
370 pagina's